71 poze   25290 vizite

Diatomit

www.secretulcunoasterii.ro/parazitii-intestinali-distrusi-cu-un-singur-ingredient-100-eficient/
Pamantul de diatomee, sau diatomitul, este o roca minerala fosila rezultata din fosilizarea unor alge cu cochilie dura.



Sub forma de praf, diatomitul elimina anumite insecte, paraziti, animale daunatoare si germeni patogeni, omorand majoritatea organismelor prin deshidratare. Pamantul de diatomee din clasa alimentara nu este toxic pentru om si nu contine niciun fel de chimicale.
Iata cateva moduri in care poti folosi diatomitul!



Detoxifiere
Introducerea diatomitului in alimentatie ajuta la eliminarea parizitilor interni care genereaza simptome de greata, durere, mancarime si reactii alergice si care pot cauza sinuzite, intoleranta la alimente, tulburari digestive, astm si boala Morgellon.

Diatomitul elimina din organism plumbul, cadmiul, mercurul si alte metale grele, respectiv curata orice urma de chimicala ingerata.

Diatomitul detine proprietati antivirale, antifungice si antibacteriene puternice. In plus, intareste articulatiile, ligamentele si tendoanele, imbunatateste aspectul pielii, sustine productia de colagen si reduce tensiunea arteriala.

Se recomanda sa incepi cura cu o jumatate de lingurita si apoi sa ajustezi doza treptat pana la doua linguri cu varf.

Dizolva-l in 100 ml de apa si bea-l pe stomacul gol, apoi mai bea inca un pahar de apa.

Pentru prevenirea constipatiei, diatomitul poate fi administrat de mai multe ori pe zi. La inceput este posibil sa se instaleze o reactie Herxhemier, manifestata prin disconfort abdominal si simptome de gripa, dar acest lucru este normal in orice proces de detoxifiere completa, semn ca germenii patogeni si parazitii sunt distrusi si eliminati din corp.

Problemele de stomac cedeaza in decurs de cateva zile de la administrare.

Iata si alte intrebuintari ale diatomitului:

In interior
• Pentru dezinfectarea si dezinsectia locurilor greu accesibile precum prizele electrice, de exemplu, poti pulveriza praf de diatomit cu ajutorul unei sticle cu dop perforat.
• Ca sa scapi de insecte, presara-l pe covoare, pe mobila, si prin toate locurile afectate, lasa-l sa actioneze cateva ore, dupa care aspira bine suprafetele.
Totusi, la folosirea diatomitului trebuie sa eviti inhalarea directa. In plus, este foarte important sa folosesti doar diatomit din clasa alimentara. Are efect deshidratant asupra pielii si a ochilor, asa ca aplica-l cu grija. Este important de mentionat ca ucide toate insectele, si nu numai cele daunatoare.

Diatomitul imprastie si omoara insectele daunatoare din gradina, protejeaza animalele de casa si de curte impotriva parazitilor si detoxifiaza eficient organismul.

Folosirea in curti si gradini
• Pentru alungarea si eradicarea mustelor si a mirosurilor neplacute, adauga diatomit la ingrasamintele naturale
• Pentru distrugerea coloniilor de insecte, diatomitul trebuie imprastiat pe sol si apoi ars controlat
• Presara putin diatomit pe cadrul ferestrelor si usilor ca sa tii la distanta furnicile si paianjenii
• Presara diatomit printr-o sita pe sol, pe arbusti si pe plantele din gradina ca sa ucizi trombiculele, puricii, capusele si alte insecte care pot infesta animalele de companie
• Ai grija sa nu presari diatomitul peste florile vizitate de insecte benefice precum fluturi, albine si buburuze.
• Presara-l in jurul gunoiului pentru alungarea mustelor
• Pentru protejarea plantelor de insectele daunatoare, imprastie diatomit peste solul de gradina sau incercuieste cu el tulpina plantelor.
Protejarea granelor si a bunurilor solide

Ca sa protejezi camara de insecte si animale daunatoare, presara diatomit peste alimentele depozitate.

Animale de casa si de curte

Diatomitul protejeaza eficient animalele de companie de infestatiile cu purici si alti paraziti externi. Presara o cantitate mica de diatomit pe blana animalelor ca sa omori puricii si capusele.

Ai grija insa ca nici tu, si nici animalele tratate sa nu inhalati praful de diatomit. Ca sa te protejezi, infasoara-ti fata cu un prosop la fiecare intrebuintare. Pentru distrugerea parazitilor interni, poti strecura putin diatomit in hrana animalelor.

– Pentru eliminarea puricilor si indepartarea mirosurilor neplacute, presara diatomit peste asternutul pentru pisici din litiera
– Pentru protejarea animalelor de curte impotriva infestatiilor cu paraziti externi, presara diatomit atat la exteriorul cat si in interiorul coteturilor si grajdurilor.
– Presara putin diatomit si in jurul custii cainelui



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 1
marcelakertesz 22 June 2017  
Buna ziua ,de unde se pocura acest diatomit ?
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.